1/8

Cooperated with Gaw Capital and Tencent, the clinic is designed as a pathway with greenery incorporated all over the interior space. The pathway gentlely leads to different consultation rooms which provides a pleasant atmosphere to the patients. 

ADJECTIVE 首次與騰訊、基匯資本及醫聯合作,於北京,成都及深圳三個一線城市主要地段設計名為「企鵝醫生」的醫療診所項目。設計主要希望為病人及於診所上班的醫護團隊,提供更舒適及綠化的自然環境,透過室內設計,暫時遠離城市壓迫所限。

Type: Commercial - Clinic 

Location : Beijing, PRC  (北京盈科中心)

Size: Appx 10,000 sq.ft

teNcent

Doctorwork

beijing

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

about us              projects             press             luller&kukoo            sharing          

Lifestyle Shop Objective Hong Kong Shopping Online Shoppting Centra Homewares Skincare Products Designer Product Funiture
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
COPYRIGHT © STUDIO ADJECTIVE 2019. ALL RIGHTS RESERVED.