apartment larvotto 19

Category : Residential

Location : Aberdeen, Hong Kong 南灣

Size: approx. 1,300 sq. ft. 

Completion : 2019 DEC

The apartment is facing the Aberdeen Harbour and surrounded by a beautiful mountain and harbor view. With a large exposure to natural sunlight, the apartment’s mood is a balance of calmness and elegance to well blend in with the environment. The colour palette is composted with a series of earth tone materials and natural grained texture - Terrazzo, wood, marble and texture paint. Colour and form are also playing an important role in the design. The overall ambience subtly changes with the colours and also the gradient of sunlight.

Contact us : info@adj.com.hk  / tel: 2882 1530

Meanwhile, please check out our Instagram and Facebook

MEDIA COVERAGE
 
design anthology issue 24

about us              projects             press             luller&kukoo            sharing          

Lifestyle Shop Objective Hong Kong Shopping Online Shoppting Centra Homewares Skincare Products Designer Product Funiture
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
COPYRIGHT © STUDIO ADJECTIVE 2020. ALL RIGHTS RESERVED.