apartment larvotto

Category : Residential

Location : Aberdeen, Hong Kong 南灣

Size: approx. 1,300 sq. ft. 

Completion : 2018

At the southern side of Hong Kong, we have recently designed an apartment facing the Aberdeen Harbour with a beautiful mountain view. The apartment is designed to lengthen the horizontal experience with long timber cabinet wall and a mix of grey marble and texture wall, and introducing a airy flow to the interior that merges with the surrounding scenery.......

The clients, a couple, requested a calm and minimal atmosphere in the apartment. The interior is unified with white washed oak and a gradient of grey textures. A 9m long custom-made cabinet wall is introduced in the living area with charcoal grey metal detail, resting in front of a light grey striped backdrop. It acts as a major storage for the apartment and also as a physical connection from the entrance to the window. Part of the cabinet has transformed to a sitting bench next to the apartment's harbour view.

 

As the living area extends into the bedroom, a grey wall with a wooden ceiling is being the connection of the spaces. The grey wall consists of two sliding doors concealing the bathrooms and with an array of marble detail.

For more information, please email : info@adj.com.hk

Contact number : +852 2882 1530

Follow us on instagram or Facebook : @studioadjective  

about us              projects             press             luller&kukoo            sharing          

Lifestyle Shop Objective Hong Kong Shopping Online Shoppting Centra Homewares Skincare Products Designer Product Funiture
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
COPYRIGHT © STUDIO ADJECTIVE 2019. ALL RIGHTS RESERVED.