Studio Adjective | Happy Valley 跑馬地 | Interior Design | Ventris Place | 室內設計 | 住宅 | 跑馬地 住宅室內設計 | Happy Valley Residential Interiior Design | 雲地利台 | Ventris Place

project bp | happy valley 

Introducing "Apartment BP", our recent apartment design located in the calming neighborhood of Happy Valley, Hong Kong. The design aims to emphasis the essence of a light-filled space with a backdrop of subtle beige plaster walls and white washed oak floor, and to mix with custom black oak furniture as contrasting show pieces in the space. 

Contact us : info@adj.com.hk 

Follow us : @studioadjective 

Location : Happy Valley 跑馬地

Completion : 2021 Summer 

Size: 1500 sq.ft

Studio Adjective | Happy Valley 跑馬地 | Interior Design | Ventris Place | 室內設計 | 住宅 | 跑馬地 住宅室內設計 | Happy Valley Residential Interiior Design | 雲地利台 | Ventris Place
Studio Adjective | Happy Valley 跑馬地 | Interior Design | Ventris Place | 室內設計 | 住宅 | 跑馬地 住宅室內設計 | Happy Valley Residential Interiior Design | 雲地利台 | Ventris Place || Studio Adjective Interior Design
Studio Adjective | Happy Valley 跑馬地 | Interior Design | Ventris Place | 室內設計 | 住宅 | 跑馬地 住宅室內設計 | Happy Valley Residential Interiior Design | 雲地利台 | Ventris Place || Studio Adjective Interior Design
Studio Adjective | Happy Valley 跑馬地 | Interior Design | Ventris Place | 室內設計 | 住宅 | 跑馬地 住宅室內設計 | Happy Valley Residential Interiior Design | 雲地利台 | Ventris Place || Studio Adjective Interior Design
Studio Adjective | Happy Valley 跑馬地 | Interior Design | Ventris Place | 室內設計 | 住宅 | 跑馬地 住宅室內設計 | Happy Valley Residential Interiior Design | 雲地利台 | Ventris Place || Studio Adjective Interior Design