casetify at monster building

Project Category: Lifestyle retail store  (Pop-Up)

Location : Monster Building Hong Kong, 怪獸大廈

Design period : 2019

Design team : Studio Adjective (A) 

Designed by Hong Kong’s Studio Adjective, the shop for Casetify Studio at monster building hong kong, Quarry Bay. The design concept for Casetify’s interior is to integrate the playful and interactive experience of phone accessories shopping through different minimal yet systematic display modules. The customer will be able to focus on the variety of the brand’s product and to be able to interact with them. 

       

about us              projects             press             luller&kukoo            sharing          

Lifestyle Shop Objective Hong Kong Shopping Online Shoppting Centra Homewares Skincare Products Designer Product Funiture
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
COPYRIGHT © STUDIO ADJECTIVE 2020. ALL RIGHTS RESERVED.