casetify at landmark

Project Category: Lifestyle retail store  (Pop-Up)

Location : Landmark, Central Hong Kong 中環置地廣場

Design period : 2019

Design team : Studio Adjective (A) 

Designed by Hong Kong’s Studio Adjective, the pop-up shop for Casetify Studio at Landmark is a prelude of the official permanent store at “Monster Building”, Quarry Bay. The design concept for Casetify’s interior is to integrate the playful and interactive experience of phone accessories shopping through different minimal yet systematic display modules. The customer will be able to focus on the variety of the brand’s product and to be able to interact with them. 

 

For Landmark’s pop-up, custom size wall pegboards and the experience table keep at a minimal form, but can be organized into different setting base on different scenarios. Zig-zag patterned trays are introduced and varies display modules can be place on it and hold with concealed magnets. The phone case holders are specially tailor-made to fit with different phone models and can be easily grab on hand for experience.         

about us              projects             press             luller&kukoo            sharing          

Lifestyle Shop Objective Hong Kong Shopping Online Shoppting Centra Homewares Skincare Products Designer Product Funiture
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
COPYRIGHT © STUDIO ADJECTIVE 2019. ALL RIGHTS RESERVED.